Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oko Sokolovo

Beusan: Kod indirekta je bilo sve u redu (video)

Mateo Beusan
Marko Lukunić/Pixsell
18.02.2010.
u 16:41

Mateo Beusan, kao ni bilo tko drugi, nije dvojio, drugi Bayernov pogodak u pobjedi nad Fiorentinom postignut je iz zaleđa.

– Ne znam kako to pomoćni sudac nije vidio. No, mislim da zaleđe nije bilo tako veliko kako se govori, rado bih to vidio u 3D tehnici. Ali, nema dvojbe da je bilo. No čuo sam komentare da igrač Fiorentine nije trebao dobiti crveni karton. Taj je lakat klasičan primjer kada treba pokazati crveni karton – kaže Oko Sokolovo.

Ni u susretu Porta i Arsenala suđenje nije bilo dobro. Dvojben je pogodak Porta nakon indirekta, sudac je dao loptu igraču Porta koji je indirektan udarac odmah izveo i domaćini su pobijedili.

– Bilo bi nekorektno da je sudac loptu rukom dao suparničkom igraču u ruke, ovako, ako ju je spustio na zemlju, sve je u redu.

Komentara 1

MI
milton
17:03 18.02.2010.

uopće nije dvojbem zgoditak porta iz neizravnog udarca, a ti moj junaci nauči hrvatski jezik i pravopis,/pogodak-zgvoditak; indirekt-neizravni i sl./ ostaje dojam da sudac nije smio loptu uzimati u ruke, sve drugo ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije