Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bet specijal: Pogodak glavom na tečaju 3.00, Vlašićev gol i pobjedu Vatrenih 2.60

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske
Igor Soban/PIXSELL
27.03.2021.
u 08:30

Hrvatska večeras na Rujevici mora loviti isključivo tri boda i zato se očekuje napadačka igra od prve minute

Nakon neočekivanog poraza od Slovenije, hrvatski reprezentativci svu su snagu usmjerili prema drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, u sklopu kojeg će danas od 18 sati ugostiti reprezentaciju Cipra. Utakmica se igra na riječkoj Rujevici, a već po običaju, Germania Sport kladionica pripremila vam je sjajne tečajeve i i specijalne igre za ova dvoboj.

Hrvati su prvi favoriti za osvajanje skupine H, no u Sloveniji to nisu pokazali i čeka ih težak posao kako bi se plasirali na najveću svjetsku smotru, s koje brane srebrnu medalju. Već danas imaju priliku popraviti taj negativan rezultat iz Ljubljane, a jasno je kako im protiv Cipra igraju isključivo tri boda, jer bi sve ostalo dodatno pogoršalo situaciju u skupini.

Izbornik Dalić najavio je određene promjene u taktičkom i igračkom smislu i vidjet ćemo hoće li istrčati s klasičnim napadačem, što u Sloveniji nije bio slučaj. Pretpostavlja se da bi mjesto u prvih 11 mogao dobiti Budimir, jer trebat će netko robusniji od Kramarića za probiti bunker gostujuće momčadi. Kao što smo rekli, od Hrvatske se očekuje isključivo pobjeda, stoga je i koeficijent na pobjedu Vatrenih u Germania Sport kladionici postavljen na 1.15. Ako mislite da će nas gosti iznenaditi i uzeti bod, nudimo vam tečaj 7.75, a ako, pak, uopće ne vjerujete našim nogometašima i sigurni ste u pobjedu Cipra, nudimo vam koeficijent 18.0.

Cipar je u ove kvalifikacije ušao s neriješenim rezultatom protiv Slovačke i nema sumnje kako će se na Rujevici orijentirati na obranu i zgusnutu sredinu terena. Nešto slično priredio nam je i Kek prije nekoliko dana u Sloveniji. S obzirom na to, igra će se bazirati na krilima, a možemo očekivati i mnogo ubačaja u gostujući šesnaesterac. Tu se Budimir sjajno snalazi, ali i ne samo on, pa biste se možda mogli poigrati s okladom da će na utakmici pasti pogodak glavom, za što vam nudimo vrlo dobar koeficijent 3.00.

Hrvatsku u posljednje vrijeme ne maze rezultati, a u utakmicama u kojima je zabijala posebno se isticao Nikola Vlašić. Gotovo da i nema dvoboja u kojemu ne asistira ili zabija, a ako imate dobar njuh i mislite da će i danas tresti mrežu protivnika, sugeriramo vam da to kombinirate s pobjedom Hrvatske i iskoristite tečaj 2.60.

Ovo je samo mali dio onoga što vam nudimo u specijalima za ovu utakmicu i zato vas pozivamo da nas posjetite na stranici Germania Sport kladionice i iz bogate ponude izaberete ono što vas najviše privlači.

Ako se još uvijek dvoumite onda ćemo vam još malo statistički pomoći i napomenuti da su Hrvatska i Cipar dosad igrali samo jednom, i to 2014. godine, kada smo slavili 2:0. Općenito gledano, Cipar u poslejdnjih 10 utakmica ima samo jednu pobjedu i to protiv Luksemburga, dok je čak sedam puta poražen. S druge strane, Hrvatska u zadnjih 10 utakmica ima tri pobjede, ali u zadnjih pet nijednom nije slavila.

Međutim, razlika u kvaliteti između ove dvije reprezentacije je ogromna i ovo je idealna prilika da se Vatreni napokon pomaknu iz ove negativne serije i naprave korak naprijed prema Kataru. Samim time, idealna je to prilika i za vas da nešto zaradite i zato vas spremno čekamo s najboljim koeficijentima i posebnim specijalima u Germania Sport kladionici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije