Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Bešiktaš za Vukušića nudi do 4 milijuna eura

'26.05.2011., Split - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Le Meridien Lav. Ante Vukusic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
06.06.2011.
u 10:09

Subašić i Jurica Buljat blizu su odlaska u Tursku, a Tomasov u Izrael. Danas u 13 sati počinje prodaja ulaznica za Barcelonu

Na Poljudu se počelo kuhati oko transfera. Subašić i Jurica Buljat blizu su turskog Genclerbirligija, neki koraci su već odrađeni. Marin Tomasov mogao bi u Hapoel iz Tel Aviva, a Hajduk je odradio krug pregovora oko najskupljeg eksponata Ante Vukušića.

Za "sinjskog dijamanta" zapalili su se iz turskog Bešiktaša. Predstavnici jednog od najslavnijih turskih klubova bili su u Splitu, razgovarali s predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom. Ozbiljnost su pokazali već dolaskom u Split, a za dolazak Vukušića spremni su izdvojiti između 3,5 i 4 milijuna eura. No, Hajduk od prodaje Vukušića planira između šest i sedam milijuna eura, a taj iznos mogu platiti samo klubovi s Otoka.

S nestrpljenjem se čeka dolazak trenera Balakova, koji je klubu dao svoju listu pojačanja. Nešto od toga će se i realizirati.

Inače, Hajduk će danas predstaviti suradnju s trećeligašem Primorcem iz Stobreča, koji će postati njegova druga momčad. Kreće i prodaja ulaznica za Barcelonu – ako se ostvare najave, već prvog dana mogao bi "planuti" dobar dio ulaznica.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar cluesblues
cluesblues
11:01 06.06.2011.

lista igraca cije su karijere propale ili su stagnirali u hajduku je stvarno dugacka - vukusic je veliki talent i nebi ga se smjelo prodavat, pogotovo ne u tursku - jos bar godinu dana kaljenja u hnl-u i onda u ligu petice, jer decko ima potencijal za to - mislim da je prije zasluzil poziv u repku od onog balvana kalinica...sta se tomasova tice, mislim da bi on propal i u dinamu ( kad se sjetm da je mamic nudil 2 milje za njega !?!) - on je igrac za male klubove u kojima je glavna zvijezda, ali je sasvim prosejcan u vecem klubu...

Avatar that_good
that_good
12:18 06.06.2011.

stari moj, sramotno je da igrači koji fkt nekaj vrijede u Hajduku se prodaju maksimalno u Tursku, Izrael i neke kvazi lige... Maminjo bi i domara i čistačicu iz kluba uvalio nekom od klubova lige petice..

SA
SI aka SI
10:45 06.06.2011.

eto ti, svi talentirani igrači koji su odabrali Hajduk su otišli u k****, odnosno Izrael. Tomasov, da je došao u Dinamo, danas-sutra bi igrao u Premiershipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije