Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAJAO 100 MILIJUNA DOLARA

Bivši Bilićev klub predstavio luksuzni stadion koji oduzima dah

Bešiktaš
Foto: Reuters
1/8
12.04.2016.
u 14:11

Valja napomenuti kako je prije utakmice došlo do divljanja ispred novootvorene Arene nakon čega je intervenirala policija koja je suzavcima rastjerala masu.

Nakon tri godine i uloženih 100 milijuna dolara, na mjestu bivšeg Bešiktaševa stadiona Inonu izgrađena je nova Vodafone Arena s kapacitetom od 42 000 mjesta. Stadion izgledom oduzima dah, ali značajno se razlikuje od drugih po velikom luksuzu. Naime, na svakom mjestu, sa zadnje strane naslona, ugrađeni su ekrani pomoću kojih će gledatelji moći pratiti utakmicu i, recimo, reprize golova ili neke sporne trenutke.

Jučer je Bešiktaš odigrao i prvu utakmicu na svom novom stadionu i svladao Bursaspor s 3:2, a njemački napadač Mario Gomez se upisao u povijest kao prvi čovjek koji je zabio pogodak za domaćine na Vodafone Areni. Ovom pobjedom, nekadašnji klub Slavena Bilića je došao do 66. boda u prvenstvu, šest više od drugog Fenerbahčea. 

Valja napomenuti kako je prije utakmice došlo do divljanja ispred novootvorene Arene nakon čega je intervenirala policija koja je suzavcima rastjerala masu. 

>> Turci ne mogu zaboraviti Bebeka, pogledajte kako su prosvjedovali protiv njega i Uefe

Komentara 1

DE
derin
01:57 13.04.2016.

Prelijep stadion, bilo bi lijepo kad bi dinamo i hajduk ovakve imali, ali da se gradio u nas kostao bi puta bar cetiri iz dobro znanih razloga. Pa u maksimir je ulupano nekoliko stotina milijuna kuna, a lici na ruglo i nedovrsen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije