Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARTEKS Nogometaši varaždinskog prvoligaša doživjeli su ogromnu pljusku u Kostreni

Besek nedodirljiv jer nema zamjene

31.10.2008.
u 11:45

Samo tri dana nakon briljantne partije i pobjede u Kranjčevićevoj protiv Zagreba (3:0), nogometaši Varteksa doživjeli su ogromnu pljusku u Kostreni. Momčad Pomorca pokazala se kao previsoka prepreka u borbi za četvrtfinale Hrvatskoga kupa. Ponovno blijeda partija krojača, protkana mnogobrojnim pogreškama.

- To se jednostavno nije smjelo dogoditi - bila je prva rečenica Ivana Topolnjaka, predsjednika kluba.

Iako razočaran, predsjednik je odmah otklonio svaku pomisao o mogućoj promjeni na Varteksovoj trenerskoj klupi.

- Dražen Besek sa svojim stručnim stožerom može biti miran. Ima potpuno povjerenje Izvršnog odbora kluba. O tome bismo razmišljali samo u slučaju da zaredaju loši rezultati - dodao je Topolnjak.

Posljednjom rečenicom prvi čovjek kluba jasno je dao do znanja da Besekova pozicija ne ovisi ni o ishodu nedjeljnog derbija s Hajdukom. U klubu su svjesni da ove sezone, kada se u svim segmentima radi na stabilizaciji kluba, nije pametno raditi drastične rezove. Zapravo, točnije bi bilo reći da zasad ne postoji nitko drugi tko bi se istom angažiranošću posvetio radu s momčadi.

- Za ovu sezonu ciljevi ionako nisu postavljeni visoko. Ispadanje iz kupa ništa ne mijenja na stvari - zaključio je Ivan Topolnjak.

Traženje alibija i trenutačna Varteksova realnost?

Krojači trenutačno nemaju individualnu igračku kvalitetu, osim Miljenka Mumleka. Stalno ponavljanje istih pogrešaka ne otvara mogućnost postizanja niza pozitivnih rezultata. Varteks može do pobjede samo kada se poklope dobre igre svakog igrača na travnjaku.

Moguća pobjeda protiv Hajduka bacila bi sve nedaće u drugi plan, barem do sljedećeg poraza.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije