Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Bernardić odgovorio Mamiću: Napad zbog 1,5 milijuna kuna

Davor Bernardić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
17.12.2013.
u 19:30

– Dinamo je moj klub. Ali predloženi amandman za smanjenje nema nikakvu drugu pozadinu osim pomoći onima kojima pomoć i treba – kaže predsjednik gradskog SDP-a.

– Nikada ni protiv koga nisam vodio političke kampanje – poručio je Davor Bernardić te dodao kako Dinamo živi i ostaje vječno, samo se čelni ljudi mijenjaju.

Bernardićev je to odgovor na optužbe Mamića kako protiv kluba vodi dvogodišnju političku kampanju. Mamićeva prozivka, mišljenja je Bernardić, reakcija je na predloženo smanjenje iznosa sportu od milijun i pol kuna.

Smatra kako bi se taj novac trebao preusmjeriti za poticanje izrazito darovite djece, ali i djece s invaliditetom jer, kako je napomenuo, Dinamo se može snaći, ali djeca ne.

– Dinamo je moj klub. Ali predloženi amandman za smanjenje nema nikakvu drugu pozadinu osim pomoći onima kojima pomoć i treba – kaže predsjednik gradskog SDP-a.

Ključne riječi

Komentara 6

IN
Ineboimorejeplavo
20:05 17.12.2013.

Prokleta nenarodna vlast

Avatar petrolio
petrolio
20:51 17.12.2013.

ima mamić pravo, ovo je koordinirani udar vlasti na dinamo!

IN
Ineboimorejeplavo
19:59 17.12.2013.

Hahaha, pa zasto to isto ne napravite hajduku, a ne ..... Hajduku daje drzava, daje grad, mocvara unsplitu i sdpu, ni jedan ni drugi necete jos dugo, idemo Dinamo samo naprid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije