Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema motiva

Šokantna bahatost zvijezde hrvatskih korijena: Možete samo sanjati moje aute i kuće

Bernard Tomić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.07.2017.
u 13:40

- Znam da nakon teniske karijere ništa neću morati raditi. Vjerojatno me ne volite, ali možete samo sanjati ono što sam ja uspio ostvariti sa 24 godine - bahato je poručio Tomić.

Australski tenisač hrvatskih korijena, 24-godišnji Bernard Tomić, nerijetko je u središtu pozornosti zbog svog iskrivljenog ponašanja pa je tako već dvaput bio izbačen iz australske Davis cup reprezentacije, a kažnjavan je i zbog brojnih prometnih prekršaja.

Također, skandal je priredio i na nedavno završenom Wimbledonu kad je izjavio da mu se više neda igrati tenis.

- Iskreno, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali uopće me ne zanima hoću li osvojiti trofej ili ispasti u prvom ili i četvrtom kolu Grand Slam turnira. Teško pronalazim motivaciju - kazao je Tomić, koji je rođen u Stuttgartu kao dijete Hrvata Ivice i Bošnjakinje Adise, a kad je imao tri godine obitelj je preselila u Australiju. 

Nakon te njegove izjave ostao je bez sponzora, proizvođač teniske opreme Head objavio je kako prekidaju suradnju.

No, Tomić ne odustaje od sukoba s neistomišljenicima koje 'podbada' na svoj način, ističući kako je dosad već zaradio pet milijuna dolara samo od nastupa na turnirima (iako nikad nije bio u Top 10).

- Znam da nakon teniske karijere ništa neću morati raditi. Vjerojatno me ne volite, ali možete samo sanjati ono što sam ja uspio ostvariti sa 24 godine. Idite, sanjajte o automobilima i kućama koje biste željeli kupiti dok ih ja trenutno kupujem - zaključio je bahato Tomić.

Komentara 70

Avatar patkovic
patkovic
14:35 22.07.2017.

jasno kao dan da će za par godina bankrotirati

DA
dado56
14:45 22.07.2017.

falit ce mu love za psihijatre ...

Avatar Banat
Banat
14:26 22.07.2017.

Zdravlje, sreca,deca, miran san i osoba koja te iskreno voli.. to je bogatstvo a ne novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije