Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU BILO DO GLEDANJA

Berlusconi zagasio TV u tijeku Milanova posrnuća

silvio berlusconi
Reuters
11.03.2010.
u 14:57

Poslovne obveze spriječile su predsjednika Milana i talijanskog premijera Silvija Berlusconija da s momčadi otputuje na Old Trafford na kojem je, protiv Manchester Uniteda, njegova momčad igrala uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

S pritajenim ambicijama, nakon 3-2 poraza u prvoj utakmici, "rossoneri" su krenuli u borbu za nastavak europske sezone, no nade su definitivno splasnule početkom drugoga dijela kada je Wayne Rooney postigao svoj drugi gol za vodstvo "crvenih vragova" 2-0.

U tim je trenucima Berlusoni uživao u večeri u društvu dvadesetorice senatora. Takve večere u pravilu organizira jednom tjedno, no ova mu je definitivno prisjela.

- Tko navija za Milan? - upitao je Berlusconi u trenucima kada je momčad drugi puta kapitulirala.

Nakon što se nekolicina izrazila potvrdno, talijanski je premijer dodao:

- Imate li nešto protiv da zagasimo televizor? Bilo bi bolje.

Tvrdi to talijanska La Repubblica u kojoj se dodaje da po završetku utakmici Berlusconi nije niti pitao za rezultat utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije