Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Berlusconi šeiku nudi 20 posto dionica Milana

'Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he presents his electoral programme for the April general elections, during a political meeting in Naples, southern Italy in this March 26, 2006 f
'ALESSIA PIERDOMENICO'
09.06.2012.
u 21:54

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi pregovara s Muhamedom Al-Maktumom, šeikom iz Dubaia, o prodaji dijela talijanskog nogometnog velikana koji je prošle sezone izgubio naslov od Juventusa.

Berlusconi bi prodao 20 posto kluba i za to traži oko 200 milijuna eura, što bi mu omogućilo da kupi gradski stadion San Siro, jer Inter gradi novi stadion. Muhamed Al-Maktum je bratić Ahmeda Al-Mahtuma, predsjednika avio-tvrtke Emirates Airline, koji je veliki navijač Milana i ima petogodišnji sponzorski ugovor s klubom do 2015. godine, vrijedan 20 milijuna eura po godini.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
11:58 11.06.2012.

Ovo je blize istini nego ono sa Ronaldom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije