Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ZADATAK

Benzema: Osvojit ćemo trostruku titulu ove sezone

karim benzema
Foto: NPH/Pixsell
01.04.2014.
u 16:00

- Finale iz snova u Ligi prvaka bilo bi protiv Francuza, Paris Saint-Germaina - rekao je Benzema.

Real Madrid izgubio je bitne bodove u borbi za naslov Primere, a napadač Karim Benzema vjeruje kako njegova momčad može do trostruke titule ove sezone.

Real je doživio dva uzastopna poraza u prvenstvu, od Barcelone i Seville i sada se nalazi na trećem mjestu u prvenstvu.

- Cilj nam je osvojiti sva tri trofeja za koja se borimo, mislim da to i možemo napraviti. Imamo odličnu ekipu koja može ostvariti cilj. Trener Carlo Ancelotti donio nam je stabilnost, što je jako važno. Nismo zaboravili što se dogodilo prošle sezone (15 bodova zaostatka za Barcelonom, op. a.), ali sada imamo novu ekipu s novim mentalitetom - izjavio je Benzema u intervjuu za službenu stranicu Real Madrida.

Osim u domaćem prvenstvu Real je u borbi za titulu i u Ligi prvaka i u Kupu kralja.

- Finale iz snova u Ligi prvaka bilo bi protiv Francuza, Paris Saint-Germaina - rekao je Benzema koji je svoju karijeru započeo u Lyonu.

Prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka Real igra u srijedu protiv Borussije Dortmund, a u finalu Kupa kralja 16. travnja igraju protiv Barcelone.

>> Evo što Modrić kaže o Baleu, zvižducima Ronaldu i krizi Reala!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije