Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA ČETIRI GODINE

Bento novi južnokorejski izbornik

Paulo Bento
Foto: DPA/PIXSELL
17.08.2018.
u 11:08

Bento, koji je kao igrač odigrao 35 utakmica u dresu Portugala, zamijenit će na klupi Južne Koreje Shina Tae-yonga čiji ugovor nije obnovljen u srpnju.

Bivši izbornik Portugala Paulo Bento novi je izbornik Južne Koreje s ugovorom na iduće četiri godine, objavio je u petak Južnokorejski nogometni savez (KFA).

S "četiri godine strpljenja i potpore", Bento će odvesti Južnu Koreju do novih vrhova, izjavio je jedan od čelnika KFA Kim Pan-gon.

"Bento odgovara stilu južnokorejske igre. On je profesionalan, strastven i karizmatičan", dodao je Kim.

Bento, koji je kao igrač odigrao 35 utakmica u dresu Portugala, zamijenit će na klupi Južne Koreje Shina Tae-yonga čiji ugovor nije obnovljen u srpnju.

Glavni zadatak ovog 49-godišnjeg Portugalca je odvesti Južnu Koreju, koja se nije uspjela plasirati u osminu finala SP u Rusiji drugi put zaredom unatoč pobjedi nad nad Njemačkom od 2:0, na SP u Kataru 2022.

Bento je bio portugalski izbornik od 2010. do 2014. i odveo je tu reprezentaciju do polufinala Eura 2012.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije