Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lukin novi trener

Gotovo je! Ovo je dokaz da Benitez u ponedjeljak preuzima madridski Real!

Rafa Benitez
Foto: REUTERS/Russell Cheyne
28.05.2015.
u 16:32

Španjolski mediji već pišu kako je sve spremno za službeno predstavljanje Beniteza u ponedjeljak u Madridu

Carlo Ancelotti u ponedjeljak je i službeno dobio otkaz u madridskom Realu, a predsjednik Florentino Perez nije želio otkriti ime novog trenera. Rekao je da će to otkriti tek sljedeći tjedan, iako je Ancelottijev agent odmah javnosti "predstavio" novog trenera.

– Benitez će biti trener Reala 99 posto – rekao je Ancelottijev agent Ernesto Bronzetti, što je sada sve izglednije.

Osim što su španjolski mediji i prije Ancelottijeva otkaza pisali da Perez favorizira Beniteza, predsjednik Reala rekao je kako želi dovesti trenera koji govori španjolski jezik, u što se još uvijek aktualni trener Napolija uklapa. A danas je stigao još jedan znak koji jasno daje do znanja da će upravo Benitez sljedeće sezone trenirati Modrića, Ronalda i društvo. Naime, španjolski strateg objavio je da napušta klupu Napolija.

– Napuštam klub na kraju sezone. Hvala predsjedniku i svim ljudima iz kluba. ovdje sam proveo prekrasne trenutke, no vrijeme je za rastanak – rekao je Benitez pa dodao:

– Imamo još jednu važnu utakmicu u nedjelju i želim se oprostiti pobjedom. Svi se moramo koncentrirati na susret s Lazijem, moramo izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka.

A španjolski mediji već pišu kako je sve spremno za službeno predstavljanje Beniteza u ponedjeljak u Madridu.

>>Benitez na korak do Reala, Bilić favorit kladionica za West Ham

Komentara 5

TM
Tim_Minchin
20:34 28.05.2015.

a di njega, da se za Kloppa ne mozete isprsiti, ovaj Perez ce unistiti real...

I0
ivica_01
17:22 28.05.2015.

pojma nema

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
19:09 28.05.2015.

Ajde Perez u svoju građevinsku tvrtku, tamo dovodi nesposobne menadžere, a Real nek preuzme netko drugi jer ovo je živa katastrofa, užas tog jadnika za trenera dovesti... Dabogda sam u krivu, ali čini se još par sušnih sezona dok Zidane ne sjedne na klupu Reala kao dugoročno rješenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije