Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rafa, izaberi!

Benitez ima tjedan dana da odluči želi li u Juventus

Rafael Benitez
AFP
14.04.2010.
u 12:26

Španjolskog nogometnog stručnjaka na klupi Liverpoola Rafu Beniteza uprava Juventusa željela je angažirati još u siječnju, ali u tome nije uspjela.

Od sljedeće sezone otvara se nova prilika, ali Benitez ima tjedan dana za donošenje odluke, navodi The Sun.

Španjolskog nogometnog stručnjaka na klupi Liverpoola Rafu Beniteza uprava Juventusa željela je angažirati još u siječnju, ali u tome nije uspjela. Od sljedeće sezone otvara se nova prilika, ali Benitez ima tjedan dana za donošenje odluke, navodi The Sun.

U siječnju su u Juveu smijenili Cira Ferraru, a nakon Benitezovog odbijanca okrenuli su se Albertu Zaccheroniju kao privremenom rješenju do kraja sezone.

Ali 49-godišnji Benitez ostao je i dalje dugoročna meta i rješenje torinskog kluba koji sada vrši pritisak na trenera. Iza Španjolca je turbulentna sezona u kojoj njegov klub sasvim izgledno neće vidjeti Ligu prvaka sljedeće sezone, a ispadanje iz polufinala Europa lige od Atletico Madrida dovelo bi ga na prag napuštanja Anfielda unatoč važećem ugovoru.

- Ponavljam, Benitez ima ugovor sljedeće četiri godine, što u principu znači da će ostati ovdje – rekao je agent Liverpoolovog menadžera Manuel Garcia Quilon, uz dodatak:

- Međutim, ne mogu biti posve siguran što će se događati sljedećih mjeseci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije