Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi sustav

Benitez ima novu poziciju za Modrića, evo kako će Real izgledati u novoj sezoni!

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
18.06.2015.
u 12:52

Umjesto Ancelottijevih 4-3-3, Benitez će forsirati sustav 4-2-3-1, u kojemu bi se Luka Modrić pomaknuo prema napadu i igrao između Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Nova era počinje u Realu, nakon otkaza Carlu Ancelottiju, kraljevski klub "ustoličio" je novog trenera Rafaela Beniteza. Realovac "po rođenju", trener koji je sedam sezona vodio drugu momčad Madriđana, trofeje je osvajao s Valencijom, Liverpoolom i Chelseajem, a od njega se isto očekuje i kod kuće, na Santiago Bernabeuu.

U kakvoj će formaciji Real igrati u novoj sezoni? Umjesto Ancelottijevih 4-3-3, Benitez će forsirati sustav 4-2-3-1, u kojemu bi se Luka Modrić pomaknuo prema napadu i igrao između Cristiana Ronalda i Garetha Balea, piše Goal. Dakle, Benitez ima ideju hrvatskog veznjaka, koji se još oporavlja od ozljede butnog mišića, vidjeti u novoj ulozi, bliže golu. U paru s Modrićevim dosadašnjim "partnerom" Kroosom zaigrao bi Lucas Biglia.

Za mjesto u prvih 11 trebali bi se izboriti James Rodriguez i Isco, ali kod Beniteza to neće biti problem, jer on voli rotirati početnu momčad. A najteži posao za novog trenera bit će kako stvoriti atraktivnu Realovu igru, u kojoj će napadači, ali i navijači biti sretni.

A kako bi Real mogao izgledati od kolovoza pročitajte na portalu Goal.com.

>>Simeone otkrio tko je favorit za naslov sljedeće sezone i tvrdi da Mandžo nije nedodirljiv

Foto: Alcatel

Komentara 5

FI
fileck
13:17 18.06.2015.

Čestitam realovcima na odabiru trenera! Već sad se vidi da nemaju ni slijedeće sezone šansu osvojiti Primeru.

DU
Deleted user
14:40 18.06.2015.

Luka je odličan obrambeni veznjak i svako njegovo pomicanje naprijed samo može za njega značiti gubljenje standardnog mjesta u momčadi! Današnji Rafa Benitez, po meni, nije dorastao ovakovom Realu, s megazvijezdama. On traži igru, teško mu je bilo i uu Napoliju, gdje je popušio očekivanu Europsku ligu, i, ako nešto (neke igrače, sustav je s postojećima nemoguče mijenjati) ne promijeni, teško će mu, ako ne i gore, biti u Realu.

U1
ursus_1212
16:18 18.06.2015.

Znači opet ništa od naslova prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije