Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KROVINOVIĆ NIJE IGRAO

Benfica 37. put u povijesti osvojila prvenstvo Portugala

Benfica
Foto: Reuters/Pixsell
18.05.2019.
u 22:25

Benfica, kod koje Filip Krovinović nije konkurirao za nastup, prvenstvo je završila sa 87 bodova, dok je lanjski prvak Porto osvojio 85. Sporting je završio na trećem mjestu sa 74 boda.

Nogometaši Benfice po 37. su put u svojoj povijesti postali prvaci Portugala, oni su u posljednjem, 34. kolu na svom Luzu svladali Santa Claru sa 4-1 (3-0) i tako sačuvali dva boda prednosti ispred drugog Porta koji je istovremeno na svom Dragau pobijedio Sporting sa 2-1 (0-0).

Benfica, kod koje Filip Krovinović nije konkurirao za nastup, prvenstvo je završila sa 87 bodova, dok je lanjski prvak Porto osvojio 85. Sporting je završio na trećem mjestu sa 74 boda.

Benfica je pitanje pobjednika riješila već u prvom poluvremenu golovima Seferovića (16), Joaoa Felixa (24) i Rafe Silve (39). Seferović (56) je svojim drugim golom povisio na 4-0 da bi Fabio Cardoso (59) samo smanjio na konačnih 4-1.

U Portu je bilo mnogo dramatičnije, gosti su poveli preko Luiza Phellypea (61), ali su Danilo Perteira (78) i Herrera (87) ipak osigurali tri boda Portu koja im na kraju nisu mnogo značili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije