Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer

Bender u Makabiju, hoće li i mlađi Žižić?

Nikola Vujčić (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.03.2014.
u 21:25

Bender trenutačno igra za hrvatskog drugoligaša Ribola Kaštela, baš kao i Ante Žižić koji se također kao budući član novoformirane košarkaške akademije Makabija

Kao što se i pričalo da će u svemu presuditi njegov mentor Nikola Vujčić, iznimno talentirani 16-godišnjak Dragan Bender postat će novi član telavivskog Makabija. S obzirom da je Bender bio član Vujčićeve košarkaške akademije i da mu je ovaj neka vrsta menadžera, ovo je očekivan potez jer Nikola od početka sezone obavlja dužnost Makabijeva sportskog direktora.

Bender trenutačno igra za hrvatskog drugoligaša Ribola Kaštela, baš kao i Ante Žižić koji se također kao budući član novoformirane košarkaške akademije Makabija. Doduše, za Žižića se bori i Cedevita pa će Antina budućnost zacijelo ovisiti i o tome hoće li njegov stariji brat Andrija i sljedeće sezone nositi dres Makabija ili ne.

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
22:29 11.03.2014.

Dobro ga je Vujo zavukao "svom" Splitu

IK
IkeStar
21:53 14.03.2014.

Katastrofa, mali je extra talnt i već sa 16 ide van.... Bojim se da je on jedan u nizu koje smo izgubili i koji nikad neće razvit talent do kraja. Mislim da bi se ti klinci trebali ugledat na Šarića.. Da je otišao u Cedevitu bio bi kod Repeše koji ga sigurno nebi upropastio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije