Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Belupo petardom ispratio Inter

Slaven Belupo Inter
Josip Maljak
23.10.2009.
u 18:55

Slaven Belupo je postigao drugu uvjerljivu pobjedu za redom pred svojim navijačima. Nakon što je svladao Istru 1961 - 3:0 na koljena je pao i zaprešički Inter, koji Koprivnicu napustio sa "petardom" - 5:2.

Farmaceuti su odlično otvorili utakmicu i već u 6. minuti došli u vodstvo - 1:0. Ciszmadia je dugom loptom u kaznenom prostoru pronašao Delića, koji puca s deset metara i lopta se našla iza leđa mladog vratara Čovića. Nakon početnog vodstva domaćini nastavljaju s napadima i mreža Intera ponovo se zatresla u 12. minuti. Udarac iz kuta izveo je Šafarić, a Maras glavom s nekoliko metara kraj nemoćne obrane gostiju neobranjivo pogodio za 2:0.

Koprivničanci dominiraju travnjakom, dok Inter samo povremeno prelazi na njihovu polovicu i djeluje potpuno bezopasno sve do 26. minute kada je slobodni udarac s 25 metara izveo Grgurović i pogodio lijevi gornji kut vratara Rodića - 2:1.

Pogodak Zaprešićana iznenadio je domaćine, čije akcije više nisu bile tako protočne, tako da se do kraja poluvremena igralo bez ozbiljnijih prigoda za pogotke. U nastavk susreta Slaven Belupo je krenuo vrlo agresivno, imao dvije vrlo dobre prigode koje nisu iskoristili Poredski i Kokalović, ali se lopta ubrzo po treći put našla u mreži Čovića.

Posavec je u 57. minuti ušao umjesto Šafarića, i pet minuta kasnije iz slobodnog udarca sa 20 metara neobranjivo matirao vratara Zaprešićana. U 81. minuti u igru je nakon duže stanke zbog ozljede ušao najbolji koprivnički napadač Bojan Vručina i bilo mu je dovoljno pet minuta da postigne pogodak za 4:1 na asistenciju Posavca, koji je u 87. minuti srušen u kaznenom prostoru Intera i sudac Igor Križarić opravdano dosuđuje najstrožu kaznu koju je realizirao Vručina - 5:1.
Minutu kasnije Batarelo je smanjio na 5:2 i postavio konačni ishod susreta u kojem je postignuto sedam pogodaka, tako da su gledatelji zadovoljni napustili tribine koprivničkog stadiona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije