Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU 30

Belle dobio poziv u reprezentaciju Kameruna

Split Lokomotiva
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.05.2014.
u 21:20

Kakav je to kraj sezone bio za Splitovog napadača Henrija Bellea. Najprije je bio suspendiran, pa je vraćen u momčad, potom je u utakmici protiv Lokomotive odlično asistirao za gol Bilića koji je značio Splitov plasman u Europu, a kruna je stigla nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

- Belle je dobio poziv za reprezentaciju Kameruna za Svjetsko prvenstvo u Brazilu - kazao je Splitov predsjednik Slaven Žužul.

Odnio je Belleu poziv u svlačionicu, obavijestio ga da je među 30 kandidata za igranje na SP-u.

- Evo ti poziv, sad si reprezentativac - kazao je Žužul presretnom Belleu.

Dakle, Splitov Belle bi mogao biti veliki rival Hrvatskoj tamo u dalekom Manausu. Negdje u džunglama Amazone srest će se veliki prijatelji Ante Rebić i Henri Belle. Naravno, prvi je uvjet da se obojica nađu među 23 putnika za Brazil, Rebić kod Nike Kovača, a Belle kod Volkera Finkea.

- Tko je mogao sanjati da bi na Svjetskom prvenstvu mogli igrati Rebić protiv Bellea - govorio je Žužul.

>> Split remijem s Lokomotivom izborio Europu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije