Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEL – HRV 1:1

Belgijski izbornik: Štimac je čestitao, što nije uobičajeno

Hrvatska (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
12.09.2012.
u 07:21

Belgijski izbornik Marc Wilmots djelovao je malo pokislo. Njegova je momčad dominirala, bila bolji protivnik, ali dva su boda prosuta. A Belgija želi biti prva u skupini.

– Dominirali smo, Belgija je trebala pobijediti, čestitao mi je Štimac na našoj igri, to nije baš uobičajeno – rekao je Wilmots.

Kasnije je objasnio da je Štimac došao k njemu u svlačionicu i čestitao mu na igri što baš nije čest slučaj među kolegama. Wilmots smatra da su njegovi igrači bili znatno bolji od Hrvatske.

– Stvorili smo niz prigoda, šteta što ih nismo iskoristili, a Hrvatska nam je zaprijetila tek dva-tri puta – kaže Wilmots.

Nije bio zadovoljan suđenjem, smatra da je Španjolac išao na ruku nama, dosudio previše prekršaja u našu korist. Wilmots je baš bio nezadovoljan, očekivao je da će Hrvatska pasti u paklu Bruxellesa, a travnjak su podignutih ruku napustili kockasti. Kako je bilo na travnjaku, tako je bilo i na službenoj presici, baš Wilmotsu nije išlo. Dok je pričao o utakmici srušila se i reklama iza njega.

Strijelac pogotka za poravnanje Guillaume Gillet, Anderlechtov igrač, jedini u reprezentaciji iz belgijske lige, žalio je za bodovima. Svi su u belgijskom taboru bili takvi. Osjećali su dominaciju, ali...

– Moramo žaliti za pobjedom, bili smo bolji protivnik, ali nismo realizirali nekoliko stopostotnih prigoda. A moj gol? Sretan sam, lopta mi je sjela baš kako treba – kratko je kazao Gillet.

>>Vida: Prerano sam počeo slaviti i zato promašio!

Komentara 54

SE
serđo
07:47 12.09.2012.

sad je sasvim je jasno da je makedonija najjači protivnik u skupini i da je tekma u skoplju ključna, tamo se ne smije izgubit, a ove ostale ćemo rutinski.

SE
serđo
07:53 12.09.2012.

bravo za potez s radoševićem, napokon smo dočekali i to kaj smo uvijek viđali na zapadu, da i za hrvatsku debitira netko prije dvajspete godine, jer kod nas su uvijek svi neiskusni i treba još čekati. ma neka igra pet radoševića,a sad potjerati onog invalida olića koji je ušao u nastavku, pa ni takav više ne može dva koraka napraviti. ono kad mu je mandžo proslijedio loptu glavom samo je trebalo gurnuti, a on stoji kao ukopan.

SE
serđo
07:46 12.09.2012.

ha ha ha, čuj ovog, belgija dominirala. a hrvatska igrala koliko treba, s lakoćom, rutinirano, baš kao josip šimunić. nego , gdje su oni znalci koji su prognozirali krah nakon makedonije, da vidimo tko je što pisao nakon toga. evo, ovo sam pisao ja: "08.09.2012. u 13:27h serđo je napisao/la: trla baba lan da joj prođe dan. onaj tko pogodi razvoj i rezultat neka se pohvali poslije tekme i da link na post gdje je to rekao. evo, ja kažem da će to bit lakša utakmica od ove. "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije