Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMACIJA 3-2-4-1

Belgijci u čudu: Zašto ste igrali pet obrambenih igrača?

Hrvatska - Belgija (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/10
12.10.2013.
u 10:15

- Teško je reći što će sada biti s Hrvatskom. Ovisi na koga ćete naletjeti u dokvalifikacijama - rekao je Wilmots

Belgija je u euforiji. Nakon 11 godina i SP-a 2002. ponovno su na nekom velikom natjecanju. Nakon sjajnih igara u kvalifikacijama za SP u Brazilu, plasman su potvrdili na Maksimiru (2:1) i to zahvaljujući sjajnom igrači Evertona Romelu Lukaku.

- Cijela momčad je znala da je ovo važna utakmica. Radio sam za suigrače i fantastične navijače te smo svi zajedno izborili Svjetsko prvenstvo. Uvijek sam vjerovao u nas i da ćemo se plasirati. Viva Brazil - euforično će dvostruki strijelac.

Gosti iz Belgije očekivali su bolji ili barem drugačiji otpor Štimčevih izabranika.

- Iznenađen sam vašom taktikom. Vi ste morali pobijediti, mi nismo, a igrali ste s petoricom obrambenih nogometaša. Malo mi je to čudno, ali ne znam puno o hrvatskoj reprezentaciji i to nije moj posao - komentirao je Kevin de Bruyne.

Belgijski izbornik Marc Wilmots uživa status heroja

- Odigrali smo ozbiljnu utakmicu i u njoj smo napredovali kao momčad. Znali smo da je Hrvatska dobra, pokazali su Hrvati lijepu igru, mi smo tu igru zaustavili i imali dobre protunapade. Sretan sam što izvrsno surađujem sa svim svojim suradnicima, a ima ih 45. Imali smo podršku i medija i navijača - pričao je belgijski izbornik nakon utakmice.

Nije nam prognozirao siguran odlazak u Brazil u dokvalifikacijama.

- Teško je reći, ovisi na koga će Hrvatska naletjeti. To je ekipa koju je vrlo teško pobijediti, snažni su i dalje, rekao sam i Šukeru i Štimcu da se nadam da će se plasirati u Brazil.

>> Igore, stani pred zrcalo!

>> Modrić: Mi bismo rađe igrali u Splitu ili Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije