Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE PRIPRAVNOSTI

Belgija angažirala vojsku da osigurava susret sa Španjolskom

vojnik u Parizu
Reuters/PIXSELL
15.11.2015.
u 13:43

Teroristički napad u Parizu i troje ubijenih ispred stadiona, kao i 129 u gradu, podigli su razinu osiguranja.

Belgijska vlada postavit će vojsku oko stadiona Kralja Baudouina u Bruxellesu za prijateljsku utakmicu sa Španjolskom u utorak 17. studenog. 

Teroristički napad u Parizu i troje ubijenih ispred stadiona, kao i 129 u gradu, podigli su razinu osiguranja. Belgijska je policija i privela tri osobe zbog sumnje u umiješanost u napad u Parizu, a razinu pripravnosti podigla s dva na tri.

- To znači opasnost od terorističkog napada - rekao je Frederic Cauderlier, glasnogovornik belgijskog premijera Charlesa Michela.

>> Više o nogometu i potpori Francuskoj čitajte na Goal.com

>> Zvijezde PSG-a zbog straha od terorizma ne žele se vratiti u Pariz

Komentara 2

TV
tv5378
14:03 15.11.2015.

Belgija angazirala vojsku......Gdje je seljacina iz Sinja da im ocita lekciju?Ne jedna,dvije ''seljacine''.Sramite se Belgijanci,kako mozete dignuti vojsku?Zar se vojska ne koristi jedino kada su poplave I parade,ne vjerujete?Pitajte Milanovica I Kotromanovica,oni imaju iskustva.

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
14:08 15.11.2015.

Treba pitati dezertera Muljanovića šta on misli o Belgijskom osiguranju prijateljske utakmice ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije