Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF SPURSA

Begović i Pletikosa istovremeno na pregledu

Stipe Pletikosa
Anto Magzan
07.02.2010.
u 14:16

Krajem prošlog mjeseca golman Portsmoutha Asmir Begović (22) došao je u Tottenhamov trening-centar potpisati ugovor. Od toga ga je odbio hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa.

News of the World piše o neviđenom gafu logistike sjevernolondonskoga nogometnog kluba, koja je naručila dvojicu golmana, Bosanca Asmira Begovića i Hrvata Stipu Pletikosu, na liječnički pregled u isto vrijeme.

Begović je, piše NOTW, već bio pristao potpisati ugovor vrijedan dva milijuna funti kad je doživio neugodnost. Protumačio je nazočnost hrvatskog golmana moskovskog Spartaka, kojeg je prepoznao na licu mjesta, kao izraz nepovjerenja u vlastite mogućnosti. Pokupio je stvari i otišao u Stoke City potpisavši ugovor vrijedan 3.25 milijuna funti.

Navodno je Begović i prije toga smatrao da je Stoke bolji izbor za njega jer bi tamo imao veću priliku braniti standardno. Ipak, pristao je doći u Tottenham nakon što ga je Harry Redknapp uvjerio da ima kvalitetu upustiti se s Heurelhom Gomesom u borbu za jedinicu Spursa.

Na koncu, navodi isti izvor, Tottenham je ostao i bez Pletikose jer je hrvatski golman pao na liječničkom pregledu. Tottenhamovi su medicinski stručnjaci procijenili da je njegovo angažiranje prevelik rizik zbog kroničnih problema s koljenom. Harry Redknapp tako je ostao na Benu Alwicku kao jedinoj zamjeni za brazilskog vratara do kraja sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije