Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena četvrtfinala lp

Beckham: Moramo zaustaviti Rooneyja

David Beckham
AFP
14.02.2010.
u 19:16

David Beckham, engleski 34-godišnji nogometni reprezentativac u redovima AC Milana, uvjerava da će se znati nositi s emocijama u utorak u dvoboju protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda.

Milan i Manchester United odigrat će u utorak na San Siru prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Bit će to prva utakmica za Beckhama protiv Manchester Uniteda otkad je napustio taj klub 2003. godine. Na Old Traffordu je proveo 10 godina i postao jedan od simbola tog kluba, čiji je i danas navijač, kako sam priznaje. No, u utorak će, uvjeren je, ostaviti emocije u svlačionici.

- Sigurno je da će utakmica protiv Manchester Uniteda biti emotivna za mene, ali to neće biti nikakav problem. Odigrao sam dovoljno velikih utakmica u karijeri da bih se znao nositi s emocijama. U zadnje vrijeme se ionako puno više pričalo o uzvratnoj utakmici na Old Traffordu, jer će to biti moj prvi nastup protiv Manchester Uniteda na tom stadionu otkada više nisam njihov član, odnosno, u sedam godina – izjavio je Beckham za Times, te nastavio.

- Priča ovih dvoboja nije samo u mojoj participaciji protiv Manchester Uniteda. Bitno je da se sastaju dva velika kluba, što i igračima i navijačima donosi veliko uzbuđenje.

Beckham vjeruje da je ključ uspjeha AC Milana, u kojem igra na posudbi iz američkog LA Galaxyja, u zaustavljanju Waynea Rooneyja, koji je ove sezone zabio već 23 gola.

- Uvijek sam govorio da je Wayne jedan od najboljih strijelaca na svijetu, a on to i dokazuje. On igra u velikom klubu i odlično radi ono što najbolje zna, a to je postizanje golova. Cijela momčad za njega odrađuje sjajan posao – zaključio je Beckham.

Komentara 3

LU
luena
20:20 14.02.2010.

Ma polomite si kosti medjusobno...

LU
luena
20:25 14.02.2010.

kad ce ovaj starkelja u penziju (mirovinu)..??

MA
marelica
13:36 15.02.2010.

Luena, šutnja je zlato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije