Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITNIK
Povratak na članak

Beckham: Henry nije varalica

Veznjak Los Angeles Galaxyja i engleske nogometne reprezentacije David Beckham jedan je od rijetkih koji je javno podržao Thierryja Henryja nakon njegova kontroverznog igranja rukom koje je “tricolorima” donijelo plasman na SP 2010.

Komentari 4

Avatar Francetic
Francetic
10:39 20.11.2009.

tocno tako bpz i zato mi se iskreno ...e tko ce na SP i tko ce ga osvojiti.

VL
BP
bpz
10:06 20.11.2009.

\"Iskreno mislim da Thierry nije to htio. Znam ga kao igrača i kao osobu. On je sjajna osoba i sjajan je igrač. Šteta je što je Irska ispala jer imaju tako sjajne navijače, ali takve se stvari događaju u nogometu. Zaista mislim da to Henry nije namjerno učinio\"... To je LI LA od Beckhama. Umjesto da kaže: video, direktna slika ili snimka, mora biti peti sudac na nogometnoj utakmici. Zna se što su kritični momenti... A sve ostalo je licemerje i od Beckhama, i od Platinija, i od ostalih nogometaša i funkcionara u nogometu!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:39 20.11.2009.

@bpz...upravo suprotno....on ti je kao igrač želio reći kak se takve stvari uvijek događaju u nogometu i rijetko kada se radi o nečijoj svjesnoj namjeri. S druge strane ti ne treba peti sudac neg onaj četvrti treba imati monitor na kojem se može pogledati ak je kaj sporno !!!

VL
RA
rajko
20:51 20.11.2009.

ovo je zaista sramota...ko fol,neki fer play igrac...obican prevarant i smrad.....kad vec nisu mogli posteno,onda ce prljavo.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.