Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Beckham debitirao, Milan bolji od HSV-a na penale

06.01.2009.
u 18:51

Momčadi Milana i HSV-a odigrale su u Dubaiju prijateljsku utakmicu. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1-1, a u izvođenju penala bolji su bili 'rossoneri'.

David Beckham odigrao je prvu utakmicu za Milan. Iako je na treningu zadobio ozljedu, zbog koje je njegov nastup bio upitan, ''Becks'' je odigrao prvih 45 minuta utakmice, ali bez osobito zapaženog učinka. U HSV-u je, pak, Ivica Olić odradio svih 90 minuta, dok je Mladen Petrić ušao u igru u nastavku.

Njemački je prvoligaš u prvom poluvremenu bio znatno bolja momčad, ali nije uspio iskoristiti terensku inicijativu. U nastavku su se probudile i Milanove zvijezde, ali su do vodećeg pogotka u 62. minuti ''rossoneri'' stigli tek iz jedanaesterca. Siguran realizator bio je Ronaldino. No, samo četiri minute kasnije, u 66. minuti, HSV je izjednačio. Nakon kornera s lijeve strane, Olić je odlično skočio i tukao glavom, ali je Dida odbio njegov udarac. Najbliži lopti bio je Collin Benjamin, koji ju je bez problema pospremio u mrežu.

Do kraja nije bilo rezultatskih promjena, pa se pristupilo izvođenju penala. Petrić i Olić bili su vrlo sigurni. Obojica su zabili na isti način. Loptu su poslali u jednu, a Didu u drugu stranu. Međutim, nisu pogodili njihovi suigrači Aogo i Thiago Neves, dok je u Milanu neprecizni izvođač bio jedino Emerson. Milan je dobio penale s 4-3, odnosno utakmicu s ukupnih 5-4.

Prijateljska utakmica: Milan – HSV 1-1, 5-4 (Ronaldinho 62, Benhamin 66 - 11m)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije