Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajni Robben

Beckenbauer: Robben mi nikada ne bi pucao jedanaesterac

\'German football legend Franz Beckenbauer listens to questions during a news conference in Kosovo\'s capital Pristina March 4, 2011. REUTERS/Hazir Reka (KOSOVO - Tags: POLITICS SPORT SOCCER)\'
Reuters
12.04.2012.
u 11:26

– Osjećam se grozno i razočarano. Ne znam kako mi se to dogodilo – rekao je Robben

Nakon što je Borussia Dortmund pogotkom Lewandowskog u 77. minuti utakmice pobijedila Bayern, njemački mediji složni su da su nogometaši s Wesfalena time osigurali novu titulu.

Tragičar utakmice Arjen Robben promašio je jedanaesterac u 85. minuti utakmice, a zanimljivo je da mu se takvo nešto nije dogodilo već godinama.

– Osjećam se grozno i razočarano. Ne znam kako mi se to dogodilo, u posljednje tri godine pucao sam deset ili jedanaest penala zaredom i sve ih pogodio. Ovaj mi je prvi koji sam promašio i užasno me stid – rekao je Nizozemac.

Franz Beckenbauer čestitao je Borussiji na obrani naslova, a zatim se obrušio na Robbena, s kojim već duže vrijeme vodi verbalni rat.

– Schweinsteiger i Kroos sjajni su izvođači jedanaesteraca i Robben meni nikad ne bi pucao. Poznat je "zakon" po kojem onaj na kojem je napravljen prekršaj za jedanaesterac ne izvodi taj udarac. Možda to pravilo, koje je poznato cijelom svijetu, još nije došlo do Nizozemske – rekao je Kaiser Franz.

Ključne riječi

Komentara 13

BA
balic
12:58 12.04.2012.

Ma daj Beki ne k....i Po tvom bi onda Robben i Ribery morali vise sjediti na klupi nego biti u prvih jedanaest kad bi se gledalo na promasaje i koliko su samo njih dvoica 100% sansi zabili nebu pod oblake.... heheh glupana,kad je u neznam kojoj ono utakmici ali bilo je tako nedugo nad Riberyem napravljen kazneni prekrsaj i Ribery sa bijele tocke poslao u mrezu onda se nisi naso gluposti govoriti....

CA
canon60
14:03 12.04.2012.

Ovaj umisljeni arijevac mrzi sve osim Nijemaca. Kao igraca ga je otkrio nas Branko Zebec a ovaj ga nikad niti u jednoj prilici nije niti spomenuo.

DA
danijel00
12:51 12.04.2012.

\'\'Poznat je \"zakon\" po kojem onaj na kojem je napravljen prekršaj za jedanaesterac ne izvodi taj udarac\'\' ovo jednostavno nema veze s nicim.sta da je netko drugi pucao penal i opet promasio onda ja mogu reci da samo onaj na kome je penal napravljen ga mora pucat.glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije