Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENIJA

Bečirovič: Igrat će mi zajedno Dragič i Udrih

Beno Udrih
Reuters
29.03.2010.
u 21:29

Na predstojećemu Svjetskom prvenstvu u košarci, koje će se od 28. kolovoza do 12. rujna ove godine odigrati Turskoj, reprezentacija Slovenije igrat će u skupini s Hrvatskom.

U B skupini će još nastupati američki Dream Team, Brazil, Iran i Tunis.

- Na Svjetskom prvenstvu želim najbolju moguću momčad. Nadam se da će tome tako i biti - izjavio je na online-chatu za slovenski internetski portal MMC Memi Bečirović, izbornik košarkaške reprezentacije Slovenije.

- Razgovarao sam o turniru s većinom reprezentativaca i svi su reagirali vrlo pozitivno. Naravno, moramo biti strpljivi i čekati kako će završiti sezona koja upravo ulazi u najteži dio. Mogli bismo imati problema s eventualnim ozljedama.

Bečirovič, otac 28-godišnjeg reprezentativca Sanija, računa za Tursku sa zasad još uvijek ozlijeđenim krilnim centrom CSKA-a Matjažem Smodišem, te bekom-šuterom Sašom Vujačičem i svestranim krilnim igračem Fenerbahçea Emirom Preldžićem, koji nisu igrali na Europskom prvenstvu u Poljskoj, gdje su Slovenci zauzeli četvrto mjesto nakon što su u borbi za polufinale pobijedili Hrvatsku 67-65.

Otkrio je Bečirović da namjerava istodobno u igri spojiti dva NBA playmakera, Gorana Dragiča iz Phoenixa i Benu Udriha iz Sacramenta; Udrih je u nedjelju ostvario svoj i slovenski prvi triple-double u NBA ligi.

- Znam da svaki od njih dvojice lakoćom može odigrati obje pozicije. Nagovijestio sam im takvu mogućnost i oni su s njom suglasni - zaključio je izbornik, koji će proširenu listu od 24 kandidata objaviti početkom idućeg mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije