Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICE LIGE PRVAKA

Bebek sudi Barceloni u Moskvi, Strahonja Lilleu kod BATE-a

\'17.03.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - 1. HNL, 22. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Sudac Ivan Bebek. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
19.11.2012.
u 10:53

Strahonja je sudio i u prošlom kolu Lige prvaka susret između Olympiacosa i Montpelliera

Hrvatski sudac Ivan Bebek još je jednom dobio prestižni sudački zadatak. U petom kolu Lige prvaka sljedeći tjedan naš ponajbolji sudac dijelit će pravdu na susretu petog kola Lige prvaka Spartaka iz Moskve i Barcelone. Njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović i Miro Grgić, a dodatni pomoćni suci Domagoj Vučkov te Goran Gabrilo.

Zadnja jača europska utakmica koju je sudio Bebek bila je ona Europske lige između Fenerbahčea i Marseillea.

I Marijo Strahonja dobio je zadatak u istoj fazi Lige prvaka. On će suditi susret BATE Borisova i Lillea, a pomoćnici će mu biti Siniša Premužaj i Igor Krmar te Igor Pristovnik i Ante Vučemilović. Strahonja je sudio i u prošlom kolu Lige prvaka utakmicu između Olympiacosa i Montpelliera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije