Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napredak

Bebek nagrađen za dobro suđenje, vraćen u drugu skupinu

'Barcelona\'s Javier Mascherano (L) is shown a yellow card by match referee Ivan Bebek during their Champions League Group G soccer match against Spartak Moscow at Luzhniki stadium in Moscow November
'GRIGORY DUKOR'
20.12.2012.
u 19:54

Hrvatski nogometni sudac Ivan Bebek odlukom Sudačke komisije Uefe vraćen je u drugi kvalitativni razred europskih sudaca, "Elite Development"!

Podsjetimo, Bebek je prije tri godine bio prebačen u treću skupinu, no uspio se vratiti i sad je opet među 36 najboljih europskih sudaca, budući da su u prvom razredu (\"Elite\") 22, a u drugom 14 sudaca...

– Nije uobičajeno da se suci, nakon što ispadnu iz jače skupine u slabiju, vrate natrag. Ja sam uspio, očito su Uefini kontrolori bili zadovoljni mojim suđenjem u zadnje dvije sezone – rekao nam je Bebek. Hrvatska sad ima dva suca u drugom jakosnom razredu, tu je, uz Bebeka, i Marijo Strahonja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije