Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavima pjevalo 2.000 Boysa uz poruku

BBB: Sad znate kako je s nama, a kako je bez nas

BBB (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
19.10.2010.
u 17:47

2000 Boysa pjevalo Dinamovim igračima, ali i poslalo poruku. A prije dolaska na trening brojni navijači došli su do spomenika i zapalili svijeće navijačima poginulim u ratu.

Prije 16 sati navijači Dinama počeli su se okupljati kod spomenika, a ubrzo nakon 16 sati krenula je kolona k igralištu Hitrec - Kacian.

Moderator ove povorke boysa Tomislav Rukavina megafonom je pred odlazak na stadion upozorio:

- Pirotehnika je u redu, ali nemoj da netko baci nešto na teren - naredio je Rukavina dodavši da nitko ne smije ni taknuti Dinamov autobus.

Oko 2000 boysa dobro je ispunilo Hitrec-Kacian, zapaljene su baklje, ali ni jedna nije poletjala na travnjak. Uobičajeni repertoar plavih navijača, podrška igračima pred Brugge povicima “Hoćemo pobjedu”...

Igrači su pozdravili pljeskom svoje navijače, a onda je, prije samog početka rada s momčadi, do navijača stigao i trener Vahid Halilhodžić.

- Molim vas, nemojte duže od pola sata, moram mnogo govoriti svojim igračima. I hvala vam što ste došli - rekao je Vaha navijačima.

Tek su se neki zadržali i ostali gledati trening. Dolazak Boysa na trening ne znači i prekid bojkota, u četvrtak ih neće biti na sjevernoj maksimirskoj tribini.

- Bojkot ostaje, a igrači sada znaju kako je s nama, a kako je bez nas - rekao je Rukavina.

Vaha: Znam da je Villarreal kao Barca

Čudno je da na potpisivanje sponzorskog ugovora u klub, na konferenciju za medije, dođu trener i igrač, a da ne mogu govoriti o velikoj utakmici. Vahu smo tek uspjeli pitati je li gledao sraz Herculesa i Villarreala.

– Nisam, pa igramo s Bruggeom – odgovorio je.

Kad smo mu prepričali slijed utakmice, da su Španjolci igrali s puno pasova i malo završnice, samo je rekao:

– Znam da su tehnički sjajni, igraju kao Barcelona.

Ključne riječi

Komentara 97

OK
OKIDOKI
23:10 19.10.2010.

\'\'ili mi ili on\'\' kad za koju godinu budemo čitali statistiku pisat će, jesenski dio hnl-ea 2010. u maksimiru je ukupno nazočilo 1999 gledatelja, a na samo jednom treningu bilo je 2222 navijača, BBB,

MA
marko53
20:10 19.10.2010.

Ako ovi dođu na utakmicu teško se Dinamu.Onaj koji voli Dinamo ne ucjenjuje.

Avatar jebb
jebb
20:42 19.10.2010.

Apsolutno svi kojima Dinamo nesto znaci, a ne samo igrači, vec odavno znaju kako je s vama, a kako je bez vas. I zato, stojte u Mosoru ili doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije