Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni rad

BBB i udruga "Jedni za druge" pomažu osobama s invaliditetom

Futsal Dinamo
Goran Jakuš/PIXSELL
22.07.2015.
u 07:00

Navijači koji se ne slažu da Zdravko Mamić vodi Dinamo ponovno u humanitarnom radu

MNK Futsal Dinamo pokreće humanitarnu akciju u suradnji s udrugom "Jedni za druge" koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom uz pomoć terapije jahanjem. Cilj je akcije prikupiti sredstva koja će biti donirana udruzi kako bi se pomoglo njezinu radu.

Na web-stranici Futsal Dinama (http://www.futsal-dinamo.hr/), web-stranici udruge "Jedni za druge" (http://www.jednizadruge.hr/) te Facebook stranici „Futsal Dinamo" objavit će se poziv na prijedlog za dizajn majice od čije će prodaje sva sredstva ići spomenutoj udruzi. – Ova nam je akcija izuzetno važna jer će nam pomoći u senzibiliziranju javnosti na teškoće s kojima se susreću naši korisnici, kao i u procesu njihove destigmatizacije – izjavila je predsjednica udruge "Jedni za druge"  Sanja Maroević.

Komentara 3

GI
gismund
11:51 22.07.2015.

svaka pomoć je dobrodošla, ali ono što je ovdje loše je što se iz aviona vidi da je ovo običan PR i politikantstvo kako bi se huligane prikazalo u boljem svjetlu...no uzalud, odavno ste pročitana knjiga i ostalih 95% navijača dinama nikad neće stati uz vas i vaše zahtjeve! mi podupiremo privatizaciju kluba i čekamo da netko uloži kapital i preuzme odgovornost za klub, a onda ćete dobro razmisliti prije svakog huliganskog poteza jer novi gazda na prvu pi.....u koju napravite zauvijek će vam zabraniti ulaz na stadion!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
10:00 22.07.2015.

Lijepo je vidjeti da brojni navijači koji se slažu da Zdravko Mamić vodi Dinamo ponovno zagrizu i u humanitarnom radu jer znaju da če doma gazda Zdravko sve srediti i urediti kao svoj na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije