Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija
Povratak na članak

BBB-i organiziraju akciju \'Plavo srce za djecu Vukovara\'

I naravno, i te kako je važno reći da u subotu DINAMOVI navijači dolaze iz Vukovara, možda mali, ali srcem veliki za Dinamo!

Komentari 4

AR
arutokingtomi
20:02 23.05.2012.

da postoje brojači karata na stadionu, možda bi i platio ulaznicu, ali ovako...preveć iskustva,...hm?

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
21:41 23.05.2012.

baš si ispao inteligentan, umjesto da daš podršku ovako plemenitoj akciji ti je omalovažavaš!! Takvima poput tebe i nije mjesto tamo!! ----------------------------------------------------------------

VL
VO
vojvo
13:59 24.05.2012.

Bekrija kako možeš nekog vrijeđati samo zato jer je čovjek rekao istinu , tko garantira da se dio novaca neče naći u tuđim džepovima , a akcija se ne omaložava nego se sumnja na osobe koji ju organiziraju jer to su osobe koje su jako dobro poznate policiji , a akcija je plemenita i za svaku pohvalu .

VL
AR
arutokingtomi
20:25 24.05.2012.

Vidim da je bekrija, a štovatelj transparentnosti. Ali oni koji su davali novce za: autocestu Zg-Split koja je otišla za gradnju pruge beograd- bar; novu bolnicu u Blatu koje je popala maca; za Teritorijalnu obranu SRH koje su odnijeli pobunjeninjeni Srbi, za oružje za obranu Hrvatske koja je završila na Djevičanskim otocima; ... znaju što govorim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.