Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE NOVI STATUT

BBB: Barišić je pogazio svoju riječ, prestanite se poigravati s klubom u kalkulacija i spletki

Atmosfera na Maksimiru na utakmici Dinama i Rijeke
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
04.09.2023.
u 12:32

"Gospodin Barišić je pogazio svoju riječ prošlog tjedna kada je članovima radne skupine za donošenje Statuta priopćio da se o dokumentu koji je ona izradila i njemu predala prije skoro 2 mjeseca neće glasati na sljedećoj Skupštini.  Također, gospodin Barišić je bez ikakvog objašnjenja odgodio ranije dogovoreni termin Skupštine još u srpnju zbog čega je došlo do upravljačke krize"

Bad Blue Boysi poslali su priopćenje povodom posljednjih događanja u Dinamu i odluke predsjednika Mirka Barišića da novi Statut ne uvrsti u dnevni red Skupštine.

"Kada smo, preko sedmorice povjerenika, pristali sudjelovati na Skupštini (ne)održanoj u ožujku, učinili smo to zbog obećanja da će klub u narednih nekoliko mjeseci biti privremeno povjerenje prijelaznoj Upravi do donošenja novog Statuta i kasnijeg izbora nove Uprave. U našem svijetu, kada se da riječ, to vrijedi više od bilo kojeg potpisa i izjave u medijima. 

Gospodin Barišić je pogazio svoju riječ prošlog tjedna kada je članovima radne skupine za donošenje Statuta priopćio da se o dokumentu koji je ona izradila i njemu predala prije skoro 2 mjeseca neće glasati na sljedećoj Skupštini.  Također, gospodin Barišić je bez ikakvog objašnjenja odgodio ranije dogovoreni termin Skupštine još u srpnju zbog čega je došlo do upravljačke krize koja je, vjerujemo, svima očita. 

Podsjećamo gospodina Barišića i ovim putem da je članove radne skupine sa zadatkom da izradi novi klupski Statut birao on sam i da je finalna verzija prijedloga Statuta jednoglasno podržana od svih osam članova te skupine. 

Također podsjećamo gospodina Barišića da i danas obnaša svoju funkciju zaslugom gotovo 7 tisuća članova koji su učlanjeni putem povjerenika Bad Blue Boysa da bi ih on i neki njegovi suradnici danas nazivali epitetima koje ovdje nećemo navoditi. 

Sjever je u proteklih pola godine mirno slušao i gledao kako pojedinci iz kluba puštaju informacije preko svojih novinara i kako se stvaraju lažne konstrukcije. Nismo niti jednom riječju sudjelovali u tim igrama jer mi kada imamo što za reći, kažemo to gdje treba i kako treba. Pa tako, za početak ovim putem, ponovno pozivamo gospodina Barišića, kao i sve članove tzv. "savjetničkog tijela", da postupe razumno i preispitaju odluku o povlačenju prijedloga novog Statuta s dnevnog reda na sljedećoj Skupštini i da prestane poigravanje s klubom u ime kalkulacija i spletki. 

Nemojte nas tjerati da otvaramo ovu temu više nego što želimo

Sutra ćemo na ovom kanalu objaviti cjeloviti prijedlog novog Statuta na uvid svima u klubu kao i svim članovima Skupštine i kluba", stoji u priopćenju Boysa.

 

Komentara 3

OK
okolokere
13:30 04.09.2023.

BBB je europski fenomen najveće moralne snage i časti. Kad oni daju riječ oni je i održe! Odu primjerice u Atenu i potuku se na opći ponos svog kluba, grada i zemlje. Njihov koncept organizacije i ustroja kluba već se sada proučava diljem Europe i svijeta osobito u najvećim klubovima gdje vlasnici i vodstva s oduševljenjem upravo u modelu BBB vide moderan način na koji će ostvariti maksimalan sportski i financijski uspjeh. Istina je da g. Barišić bez BBB danas ne bi bio na čelu kluba iz Maksimira pa je utoliko njegova obveza da bez pogovorno sluša što mu se kaže i što se od njega očekuje.

PE
peronja
17:19 04.09.2023.

koliko ste, od ovih skoro 7 tisuća, učlanili hajdukovaca iz udruge naš ajduk? kako to da tih 7000 nisu bili do sad članovi? i zašto bi vi imali neka veća prava nego ostalih nekoliko desetaka tisuća članova?

NE
Nemanadimak
15:21 04.09.2023.

Da li bi Dinamo mogao prodati ili mijenjati navijace za neke druge? mogli bi ove cijenjene navijace predati besplatno Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije