Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremni susret

Bayern zamalo prokockao 4:0, Ancelotti priliku dao dvojici Hrvata

Bayern - Atletico (M)
Reuters
16.07.2016.
u 19:06

Borussia Dortmund je u prijateljskoj utakmici izgubila od Münchena 1860 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Aycicek u 36. minuti.

Carlo Ancelotti imao je uspješan debi na klupi Bayerna, koji je 4:3 pobijedio njemačkog niželigaša Lippstadt, piše Goal.com.

Već nakon pet minuta igre za 1:0 pogodio je Robben. U 13. minuti za 2:0 je zabio Lahm. U 29. je već bilo 3:0, a strijelac je bio Green. U 49. je Joswig zabio autogol za 4:0.

Nakon toga je došlo do opuštanja u igri Bavaraca što je Lippstadt iskoristio i golovima Budzinskyja u 51. i Parensena u 57. minuti stigao do 4:2. U 87. minuti domaćin je zabio i treći gol, a strijelac je bio Maiella.

Ancelotti je u utakmici priliku dao i dvojici igrača hrvatskog porijekla. Ofenzivni veznjak Fabian Benko krenuo je od prve minute, a napadač Mario Crnički priliku je dobio od 35. minute umjesto Robbena.

Borussia Dortmund je u prijateljskoj utakmici izgubila od Münchena 1860 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Aycicek u 36. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije