Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u Bundesligi

Bayern tri utakmice bez pobjede, Mandžo pet utakmica bez pogotka

Bayern - Borussia
Reuters (Ilustracija)
13.04.2014.
u 23:22

– Izašao sam iz igre iz preventivnih razloga, da ne riskiram težu ozljedu – napisao je na Twitteru Neuer koji bi već u srijedu trebao biti na vratima u Kup utakmici

Zar će jedan nevažan poraz unijeti paniku u redove Bayerna uoči ključnih utakmica sezone? Je li četvrti uzastopni domaći neuspjeh protiv Borussije Dortmund (isti takav niz bez pobjede Bayern ima i protiv Kölna) razlog za uzbunu?

– Ovakvom igrom nemamo šanse protiv Reala. Problem je što smo već osvojili naslov prvaka. Isto sam već prolazio s Barcelonom i moram dobro razmisliti kako se sada postaviti – kazao je Pep Guardiola nakon najtežega poraza u svojoj trenerskoj karijeri (0:3).

Zanimljivo, ovo je bio drugi uzastopni poraz Bayerna u Bundesligi (još od studenoga 2011.), a već petu utakmicu zaredom Bavarci su prvi primili pogodak.

Nakon utakmice s Borussijom, prostrujala je vijest o teškoj ozljedi lista vratara Manuela Neuera, zamijenjenog nakon prvih 45 minuta. Međutim, Manuel je navijačima poslao umirujući poruku.

– Izašao sam iz igre iz preventivnih razloga, da ne riskiram težu ozljedu – napisao je na Twitteru Neuer koji bi već u srijedu trebao biti na vratima u Kup utakmici.

Bayernov pričuvni vratar Starke također je ozlijeđen pa je protiv Borussije u nastavku branio 20-godišnji Lukas Raeder.

Inače, Bayern je već tri utakmice u Bundesligi bez pobjede, a Mario Mandžukić nije zabio u pet susreta. No, no važnije je da zabija u ključnim utakmicama

>>Potop Bayerna na Allianz Areni: Borussia im utrpala tri laka komada

Komentara 1

UN
unbekant
16:11 14.04.2014.

Koju je novce Bayern dobijo za ta tri poraza?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije