Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI I PREMORENI

Bayern sletio u München, Ribery: U šest ujutro došao sam u hotel...

Bayern slavlje
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
26.05.2013.
u 21:19

Vratila se i Borussija čiji je kapetan najavio da se sljedeće godine iz Lisabonu vraćaju s naslovom Lige prvaka

Nogometaši Bayerna vratili su se u München. U nedjelju u kasno popodne njihov klupski zrakoplov sletio je u Bavarsku, no svečanog dočeka nije bilo. Naime, trener Heynckes odgodio je slavlje s navijačima i defile po gradu sve dok sezona ne bude skroz gotova, a to je tek sljedeći vikend nakon finala Kupa.

Mahalo im je tek osoblje zrakoplovne luke, a u odboru za doček bili su još i novinari.

- Došao sam u sobu u šest sati ujutro, mrtav - otkrio je Franck Ribery da je bila duga slavljenička noć iza njega i suigrača te najavio da sad moraju uzeti i Kup.

Pehar Lige prvaka iz zrakoplova su iznijeli trener Jupp Heynckes i kapetan Phillip Lahm. Let je kasnio 30 minuta, a u Münchenu je Bayernove igrače dočekalo kišno vrijeme i vjetar.

- Vrijeme je s..nje! - prokomentirao je Thomas Müller, a ostali igrači tek su kratko smjeli porazgovarati s medijima, a svi treninzi sljedeći tjedan bit će zatvoreni za javnost.

U Dortmund je sletjela Borussia koju je također dočekalo loše vrijeme.

- Tužni smo, ali ponosno na ono što je ova momčad napravila. Dogodine kad se vratimo iz Lisabona bit će sigurno toplije nego danas - komentirao je kapetan momčadi Sebastian Kehl, aludirajući na to da će dogodine u glavnom portugalskom gradu igrati u finalu i osvojiti naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije