Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIĆ UŠAO, PRANJIĆ ODGLEDAO

Bayern preokretom do slavlja

Bayern
AFP
13.02.2010.
u 20:35

U posljednjoj subotnjoj utakmici 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Allianz Areni slavio protiv Borussije Dortmund 3-1 i tako došao do devete uzastopne pobjede.

Povela je Borussia golom Egipćanina Mohameda Zidana već u 5. minuti koji je desnicom s desetak metara prevario Jorga Butta.

Međutim, Bayerna primljeni gol nije obeshrabrio, pa je tako momčad Louisa van Gaala u 21. minuti izjednačila dalekometnim udarcem Marka van Bommela.

U drugom poluvremenu je Bayern nastavio pritiskati gol gostiju, a to je urodilo plodom već u 50. minuti kada je Arjen Robben poentirao nakon asistencije Francka Riberyja. Konačan rezultat postavio je Mario Gomez u 72. minuti, ponovo nakon lijepog dodavanja Riberyja.

Na kraju kažimo da je Ivica Olić u igru ušao u 72. minuti umjesto Riberyja, dok je Danijel Pranjić cijelu utakmicu odgledao s klupe.

Bundesliga, 22. kolo:

Bayern - Borussia Dortmund 3-1 (Van Bommel 21, Robben 50, Gomez 65 / Zidan 5)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije