Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
badelj u polufinalu kupa

Bayern ponovno kiksao, a Guardiola zagrlio suca kad su Bavarci zabili!

Pep Guardiola
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.02.2015.
u 22:19

Nakon 19 kola Bayern je vodeći sa 46 bodova, drugi je Wolfsburg sa 38, a Borussia M. ima 33 boda i zauzima treću poziciju

Bayern je u posljednje četiri utakmice na domaćem terenu svaki puta pobijedio Schalke uz fantastičnu gol-razliku 15:2, ali večeras mu tako nešto nije pošlo za rukom. U 19. kolu Bundeslige remizirali su na Allianz Areni, bilo je 1:1.

Bavarcima nije dobro počela utakmica jer je već u 17. minuti crveni karton dobio Boateng, ali su svejedno prvi poveli. U 67. minuti zabio je Robben na asistenciju Alonsa, a Pep Guardiola bio je toliko sretan da je zagrlio četvrtog suca. No, slavlje mu je trajalo samo pet minuta jer je tada zabio Howedes. Zanimljivo, Guardiolina momčad u dvije utakmice u nastavku prvenstva primila je više golova nego u prvih 17 kola! Podsjetimo, u prošlom kolu Wolfsburg ih je pobijedio sa 4:1. 

A "vukovi" su igrali i danas, u Frankfurtu su odigrali 1:1. Ivan Perišić odigrao je prvo poluvrijeme.

Hannover i Mainz također su odigrali 1:1, dok je Borussia M. pobijedila Freiburg sa 1:0.Nakon 19 kola Bayern je vodeći sa 46 bodova, drugi je Wolfsburg sa 38, a Borussia M. ima 33 boda i zauzima treću poziciju.

Fiorentina je pobijedila Romu sa 2:0 i plasirala se u polufinale kupa Italije. Oba pogotka postigao je Mario Gomez, a cijelu utakmica odigrao je Milan Badelj. Bio je jedan od najboljih na terenu, a njegovo dodavanje bilo je ključno kod prvog pogotka. 

Nakon što je prvu utakmica odigrao 0:0 protiv kluba iz četvrte lige Cambridgea, Manchester United u uzvratu nije dopustio iznenađenje i pobijedio je sa 3:0. Strijelci su bili Mata, Rojo i Wilson.

>>Guardiola maestralno odgovorio na uvrede Ibrahimovićeva agenta

Komentara 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:45 03.02.2015.

Ne sviđa mi se ovaj tip a još manje njegov zagrljaj.

Avatar germanikus
germanikus
23:27 03.02.2015.

Protivnici su konačno shvatili kako se protiv Bayerna mora igrati!Shvatili su da Bayern igra šematski i proziran nogomet!!!!!

UN
unbekant
08:52 04.02.2015.

Gledajuc tabelu Bundes-lige,svakom pametnom je jasno o cemu se tu radi..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije