Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odreću ga se besplatno

Bayern poklanja Lucu Tonija

Luca Toni
AFP
20.12.2009.
u 17:45

Predsjednik minhenskog Bayerna Uli Hoeneß ustvrdio je da je klub spreman bez naknade odreći se nezadovoljnog talijanskog napadača Luce Tonija.

Nezadovoljstvo pomankanjem minutaže je glavni razlog razmirica na relaciji igrač-trener Louis van Gaal, te glavni razlog zbog kojega će Toni, kojem ugovor ističe 2011. godine, napustiti klub.

Za televizijsku postaju DSF Hoeneß je kazao:

- Spremni smo ga posuditi ili prodati bez odštete. Na taj smo se potez odlučili jer želimo mir u klubu, a sve dok je on ovdje mediji nam mira neće dati.

Toni (32) je u Bayern stigao 2007. godine, a za njegove usluge navodno su zainteresirani Inter, Roma i Fiorentina, klub iz kojeg je i ostvario transfer u njemačku Bundesligu. Najskuplji je igrač kluba s primanjima od deset milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
19:24 20.12.2009.

Interu, uz Milita, treba jedan visoki napadač Tonievog tipa. Da bar dođe tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije