Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sjajan je"

Bayern odmah reagirao: Mandži nudimo novi ugovor, nije na prodaju!

Mandžukić vs Lewandowski
Press Association/Pixsell
04.01.2014.
u 22:50

- Jako smo zadovoljni s Marijem, on je značajno pridonio činjenici da smo prošle sezone osvojili toliko trofeja

Bayern je danas napokon uspio zgotoviti transfer Roberta Lewandowskog, koji će u ljeto napustiti Borussiju i preći u redove Bavaraca. U njemačkim medijima su odmah krenula nagađanja kako će se on i Mandžukić boriti za mjesto u momčadi te da bi hrvatski reprezentativac mogao čak i napustiti Bayern. A zainteresiranih ima, u prvom redu Arsenal i Juventus.

No, brzo je reagirao predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge i prekinuo nagađanja.

- Jako smo zadovoljni s Marijem, on je značajno pridonio činjenici da smo prošle sezone osvojili toliko trofeja. Kad se samo sjetim njegova gola u Londonu... On je sjajan igrač koji je svoj razvoj doživio ovdje. Ima ugovor do lipnja 2016. godine, a njegovu savjetniku sam rekao da smo mu spremni i ranije ponuditi novi ugovor. On svakako nije na prodaju.

>>Lewandowski službeno u Bayernu: Jedan je od najboljih na svijetu

>>Wenger zapeo za Mandžukića i želi ga u Arsenalu

Komentara 8

Avatar Atom6369
Atom6369
10:31 05.01.2014.

Imaju toliko love da si mogu priuštiti dva vrhunska napadača..malo jedan igra pa malo drugi..a lova je u džepu..vidjeti će mo koliko se to sviđa Mariju i Robertu..

C5
c54t21q2
08:38 05.01.2014.

Levandovski je dobar igrac ali nije dovoljno dobar da bi Maria istisnuo iz prvih jedanaest u Bayernu.Zivi bili pa vidili.Ocekujem da ce u pocetku biti "vaganje" izmedju njih dvojice a kasnije Leva na klupu a Mario na travu (ako ne odseli).

JA
JackRussell
11:21 05.01.2014.

Grehota je da Bayern ne igra s dva napadača, ali tko zna, sad kad su doveli Lewandovskog možda Guardiola konačno progleda i shvati da je zločin ne igrati s Mandžukićem i Lewandovskim u napadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije