Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide u Rusiju

Bayern odbio 30 milijuna eura za Mandžukića

mario mandžukić,bayern
Boris Roessler/DPA/PIXSELL
25.08.2013.
u 16:33

Bild navodi da je Dietmar Bayersdorfer, sportski direktor Zenita, čak i kontaktirao Mandžukićevog menadžera Ivana Cvjetkovića

Ruski Zenit na pragu je Lige prvaka, u prvoj utakmici 4. pretkola svladao je portugalsku Ferreiru sa 4:1. Zbog toga je ruski klub u potrazi za kvalitetnim igračima, a prvi izbor bio im je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

No, Bayern je bez razmišljanja odbio ponudu od 30 milijuna eura, pišu njemački mediji. Bild navodi da je Dietmar Bayersdorfer, sportski direktor Zenita, čak i kontaktirao Mandžukićevog menadžera Ivana Cvjetkovića, ali bezuspješno.Mandžukić tako neće praviti društvo Hulku u napadu Zenita.

Inače, iako se pisalo da se Mandžo i Guardiola ne slažu, naš je reprezentativac startao u sve tri utakmice Bundeslige i postigao dva pogotka tako da su i te priče pale u vodu.

>>Zenit poslao ponudu od 30 milijuna eura za Mandžukića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije