Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Bayern na teškim mukama: Robert Lewandowski izbiva minimalno četiri tjedna

Robert Lewandowski
Bernd Thissen/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.04.2021.
u 16:10

Koliko će nedostajati Bavarcima možda i najbolje oslikava podatak kako je ove sezone u 34 nastupa u svim natjecanjima zabio 40 golova, te upisao sedam asistencija.

Napadač poljske reprezentacije i Bayerna Robert Lewandowski pauzirat će najmanje četiri tjedna, objavio je njemački nogometni prvak.

Sjajni poljski napadač se ozlijedio prošlu nedjelju u susretu protiv Andore u kvalifikacijama za SP 2022. godine, a nakon utakmice se vratio u Munchen gdje su ga pregledali liječnici aktualnog europskog prvaka.

U pobjedi protiv Andore (3-0) zabio je dva gola, ali je nakon sat vremena igre morao napustiti teren zbog ozljede.

- Lewandowski je istegnuo ligament desnog koljena i izbivat će oko četiri tjedna - objavio je Bayern.

Poljak će propustiti obje utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina koje su na rasporedu 7. travnja u Munchenu, te 13. travnja u Parizu. Neće nastupiti niti u derbiju njemačkog prvenstva protiv RB Leipziga.

Koliko će nedostajati Bavarcima možda i najbolje oslikava podatak kako je ove sezone u 34 nastupa u svim natjecanjima zabio 40 golova, te upisao sedam asistencija.

Bayern se trenutačno nalazi na prvom mjestu Bundeslige sa 61 bodom, četiri više od Leipziga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije