Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima podršku

Bayern godinama sanja o tome, a zvijezda otkriva: 'Kovač nas može voditi do toga'

NIko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.09.2018.
u 09:26

Niko Kovač ovog je ljeta sjeo na klupu Bayerna i zasad mu sve ide dobro. Jedan trofej (Njemački superkup) je već uzeo, a u prvenstvu ima sve pobjede.

No, kad si trener Bayerna, domaći naslovi se nekako podrazumijevaju, ono prema čemu te se ocjenjuje jest nastup u Ligi prvaka. Bavarci su to natjecanje posljednji put osvojili 2013. godine kada je naš Mandžo zabio u finalu protiv dortmundske Borussije, a mnogi smatraju da je sad pravo vrijeme za šestu 'kantu'.

>>Pogledajte što o utakmici vatrenih kaže Igor Flak

Zvijezda Bayerna Thomas Müller u razgovoru za Bild govorio je upravo o tome.

- Ljeto i loš nastup na Svjetskom prvenstvu na nas je ostavilo traga, baš kao i nesretno ispadanje od Reala u Ligi prvaka. No, taj bijes koji se zbog toga nakupio u nama će nam biti dodatni pogon, rekao je Müller pa dodao:

- Gladni smo naslova u Ligi prvaka i to želimo osvojiti, a sad imamo mladog i jako ambicioznog trenera Niku Kovača s kojim to možemo ostvariti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije