Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna - 25.000 eura

Bayer kažnjen jer Ballack nije došao na doping-test

'Leverkusen\'s midfielder Michael Ballack reacts during the UEFA Champions League Group E first leg match of Bayer Leverkusen (Germany) against Valencia CF (Spain) on October 19, 2011 at the bayArena
'PATRIK STOLLARZ'
04.11.2012.
u 23:03

U rujnu prošle godine propustio je jedan doping-test o čemu njegov klub Bayer Leverkusen nije na vrijeme obavijestio nadležna tijela.

Michael Ballack, koji je nedavno završio karijeru, u rujnu prošle godine propustio je jedan doping-test o čemu njegov klub Bayer Leverkusen nije na vrijeme obavijestio nadležna tijela. Ballack je tog dana bio određen za testiranje, ali se nije pojavio kao ni na treningu jer je bio prehlađen. Bayeru prijeti novčana kazna od 25.000 €, a oni su najavili žalbu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije