Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUCAS DOS SANTOS

Bayer doveo mladog Brazilca

Nogomet
AFP
17.02.2010.
u 13:34

Bayer iz Leverkusena, vodeća momčad njemačkog nogometnog prvenstva, već gleda prema sljedećoj sezoni. U tu je svrhu osigurao dolazak mladog Brazilca Lucasa dos Santosa Roche da Silve (18).

Radi se o darovitom nogometašu koji igra na poziciji središnjeg braniča. Potpisao je ugovor do ljeta 2012. godine, a do kraja ove sezone će ostati u svome sadašnjem klubu Portuguesi.

- Naši su ga skauti gledali nekoliko puta i bili su impresionirani njegovim sposobnostima. Jednom je trenirao s nama i odmah smo se uvjerili da daje našoj momčadi nešto novo. Sretni smo što smo osigurali usluge tako talentiranog igrača za pristojnu cijenu - kazao je direktor Bayera Wolfgang Holzhauser, ne precizirajući o kolikoj se odšteti radi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije