Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Basler: Heynckes, daj više makni tog Robbena iz sastava!

robben
NPH/Pixsell
07.02.2012.
u 13:29

– Kristalno mi je jasno nakon remija kod Hamburga da Robben ne može više biti u početnoj jedanaestorki! – istaknuo je Basler.

Bivši nogometaš Bayerna Mario Basler javno je zamolio trenera münchenskog kluba da iz prvih 11 makne nizozemskog internacionalca Arjena Robbena.

– Kristalno mi je jasno nakon remija kod Hamburga da Robben ne može više biti u početnoj jedanaestorki! – istaknuo je Basler i objasnio:

– Bayern je bio u najboljoj formi prije zimske stanke, baš u vrijeme kad Nizozemac nije igrao zbog ozljede. On je tako predvidljiv. Uzme loptu, zasiječe u sredinu, a onda ili puca po golu ili je izgubi, no pritom ni ne pomišlja potrčati natrag da je osvoji.

No, Basler smatra da Robben nije jedini problem bavarske momčadi.

– Oni imaju tri problema – Toni Kroos ne može biti nosilac igre, Thomas Müller djeluje izgubljen, a tu je i taj problem s Robbenom – zaključio je Basler.

Posluša li ga trener Bayerna Jupp Heynckes, eto šanse Ivici Oliću da zacementira svoje mjesto u početnoj postavi.

Komentara 7

JA
JackRussell
15:12 07.02.2012.

gafe@ logika ti baš i nije jača strana, jel? pročitaj ponovno što je Basler rekao, rekao je u sadašnjem kontekstu da je Robben postao predvidljiv što je i istina, nije popljuvao cijelu njegovu karijeru. Robben ima jedan potez koji konstantno forsira i zato ga svi lakoćom čitaju. A ako ćemo se voditi tvojom logikom, kažeš da Basler pojma nema o nogometu, a bez njega Bayern ne bi igrao finale Lige prvaka 1999. godine.

VA
Vatrenko
15:28 07.02.2012.

gafe Basler nema pojma? dobro, otom potom. To je (samo) tvoje misljenje. Bez robena nebi igrali finale 2010?? Nezna se. Ali usprkos tome - jeli je bayern selekcija najboljih iz 2010? ne zivi se od stare slave neko od ucinkovitosti. Ucinkovit NIJE! Mueller je izgubljen. Tocka. To nisu baslerove misli nego cinjenice. isto kao sto krooz nije nositelj igre. Da bih sve to skuzio i vidio nemoras bas biti neko nogometno genije. A to sto je basler los trener iz treceligasa to ti malo bolje provjeri....

GA
gafe
14:05 07.02.2012.

nije vazno sta se kaze nego tko sta kaze !!! Basler nema pojma o nogometu, probo se dva puta kao trener u trecoj njemackoj ligi da bi nakon pola godine dobio otkaz. Bez Robbena (i naravno Olica) nebi igrali finale lige prvaka 2010, bez njega bi bili mozda cak i samo treca momcad Njemacke (iza Dortmunda i Schalkea). Heynckes bi trebo probat igrati sa Olicem i Gomezom u napadu. Ta varianta s jednom spicom je najveci problem Bayerna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije