Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijenjeni trojac

Bašić: Okrećem se privatnom biznisu, ionako je isplativije

'20.03.2010., Zagreb - Kutija sibica, utakmica 22. kolo premier lige, RK Zagreb CO - RK Nexe.Senjanin Maglajlija. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
23.03.2010.
u 19:31

Zoran Gobac, glavni menadžer rukometaša Croatije osiguranja, naglasio je da novi trojac u stručnom stožeru - Kljaić, Šola, Jelčić - čine bivši igrači kluba.

I u onom smijenjenom bili su bivši zagrebaši. Možda baš zato ni Senjanin Maglajlija, ni Mirko Bašić, ni Božidar Jović nisu nakon otkaza rekli nijednu ružnu riječ.

– U sportu je to tako: jedni dolaze, drugi odlaze. Sretan sam što sam u klubu bio osam godina kao igrač i šest i pol kao sportski direktor. Zagreb je moja ljubav, puno mi je dao i zahvalan sam na tome. Nemam ambicija raditi u drugom klubu, posvetit ću se svojim privatnim poslovima – rekao je Božidar Jović.

Slično zbori i bivši trener Mirko Bašić:

– Bilo mi je zadovoljstvo raditi u rukometu. Sada sam se više posvetio svojim tvrtkama, brzo se pokazalo koliko je to financijski isplativije. Neću raditi u nekom drugom klubu, nije točno da me Celje zvalo da treniram njegove vratare. Nadam se da će ova šok-terapija donijeti protiv Barcelone dobar rezultat.

I smijenjeni je trener Senjanin Maglajlija ne jednom rekao da su svi njegovi planovi vezani isključivo uza Zagreb.

– Bio sam klupski zaposlenik, obavljao sam nekoliko različitih poslova, i kad su mi Gobac i Kaleb rekli da budem trener, prihvatio sam i to. Oni su me postavili, njihovo je pravo i da me smijene. Veselio bih se da promjena donese dobar rezultat – kaže Magi ne krijući da bi želio ostati u klubu na nekom drugom poslu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije