Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Barys bolji od Medveščaka, sedmi poraz medvjeda u nizu u gostima

Medveščak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/8
07.11.2016.
u 17:06

Medvjedi su poraženi u Kazahstanu, iako su igrom zaslužili daleko više, ali je ipak bodova koštala loša realizacija u napadu

Hokejaši Medveščaka poraženi su u dvoboju KHL lige u Astani od Barysa s 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) te su sve dalje od doigravanja. 

Medvjedi su poraženi u Kazahstanu, iako su igrom zaslužili daleko više, ali je ipak bodova koštala loša realizacija u napadu.

Roman Savčenko (21:13) je zabio za domaćine u drugoj trećini, a sekundu prije kraja, kada je Medveščak izvukao golmana, praznu mrežu je pogodio Martin St. Pierre. Ovo je bio sedmi poraz Medveščaka u nizu u gostima. 

Zagrebačka momčad je na 13. mjestu Zapadne konferencije s 32 boda, a od osmog mjesta, koje vodi u doigravanje, sada ih dijeli velikih osam bodova. Sljedeći susret Medveščak igra za dva dana u Hanti Mansijsku protiv Jugre.

Komentara 1

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
19:52 07.11.2016.

as usual

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije