Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO BI BILO SJAJNO'

Barkley LeBronu: Vrati se u Cleveland, tamo te svi vole

LeBron James
Reuters (Ilustracija)
22.05.2014.
u 15:02

- Navijači Miamija nisu pravi navijači, oni u Clevelandu to jesu. Bilo bi sjajno kada bi LeBron završio karijeru u Clevelandu - rekao je Barkley.

LeBron James na kraju ove sezone je slobodan igrač, međutim malo je onih koji spominju budućnost jednog od najboljih košarkaša današnjice. Iako je izgledno kako će potpisati ugovor s Miami Heatom, legenda NBA lige Charles Barkley savjetuje mu povratak u Cleveland.

- Oduvijek sam mislio da će se vratiti u Cleveland. Njega tamo svi vole i mislim da je napravio veliku grešku kada je javno na televiziji objavio da odlazi u Miami. I sam je to priznao i to je jedina stvar koju mu ljudi iz Clevelanda zamjeraju - rekao je Barkley pa dodao:

- On je zaista sjajan košarkaš i nadam se njegovom povratku u Cleveland. Navijači Miamija nisu pravi navijači, oni u Clevelandu to jesu. Bilo bi sjajno kada bi LeBron završio karijeru u Clevelandu.

James je u Cavaliersima igrao od 2003. do 2010. godina, a onda se odlučio za odlazak na Floridu u momčad Heata.

>> Miami izjednačio protiv Indiane, James i Wade izvukli prvake

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije