Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O'Nealova momčad izgubila

Barkley dobio okladu i izbjegao vlak smrti

All-star
25.02.2012.
u 15:14

Utakmica novaka na All-Star Weekendu ove je godine igrana po novoj formuli. Generalne menadžere u Orlandu su glumili Shaquille O’Neal i Charles Barkley, a Shaq je prilikom bacanja novčića izborio da bira prvi i izabrao Blakea Griffina.

No, ni to mu nije pomoglo jer Team Chuck nadjačao je Team Shaq sa 146:133, a bucmasti Barkley se tako spasio od vožnje na najopasnijem vlaku smrti (rollercoaster) jer je to bio dio oklade sa Shaqom. Kod pobjednika prednjačio je razigravač Clevelanda Kyrie Irving sa 34 koša, osam trica iz osam pokušaja, i devet asistencija. Među Shaqovcima za show je najraspoloženiji bio Ricky Rubio (12 koševa, 7 astencija) čije brojke to možda ne dokazuju, ali brojna atraktivna dodavanja iza leđa svakako. Jeremy Lin igrao je samo devet minuta i ubacio dva koša, no to nije utjecalo na ludilo koje vlada oko njega.

U posljednjim minutama utakmica se pretvorila u natjecanje u zakucavanju, a najbolje je (provlačenjem lopte između nogu) izveo razigravač Washingtona John Wall. Iskazao se i Blake Griffin nabacivši si loptu na tablu i gromovito zakucavši.

- Bilo je jako puno zakucavanja, pri čemu se nadam da nismo postavili novi Guinessov rekord po primljenim zakucavanjima - kazao je Team Shaqov trener Ron Adams.

No, zato je na jutarnjem treningu Guinessov rekord postavio Evan Turner iz Sixersa. Šutirajući iza koša i preko konstrukcije čovjek je minutu 14 puta ubacio loptu u koš. Predstavnici Guinessove knjige rekorda to su verificirali pa se Turner, koji se za to uopće nije pripremao, u Philadelphiju vraća kao svjetski rekorder.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije